آموزش میوه آرایی

کرانچی مرغ

مواد لازم :

ساق مرغ                      ۴ عدد

ادويه کاري                     ۲ قاشق سوپخوري(با کمي نمک مخلوط شود )

چيپس خورد شده           ۱ پيمانه

تخم مرغ کمي زده شده   ۲ عدد

طرز تهيه :

با مقدار خيلي کمي آب ادويه کاري را به صورت خمير در آورده و روي سطح ساق ها بماليد بعد به آرامي در تخم مرغ زده شده بغلطانيد و بعد در چيپس خورد شده بغلطانيد بعد فر را از يک ربع قبل روي ۱۸۰ درجه سانيگراد روشن کنيد و ساق ها را در يک ظرف نسوز بچينيد بعد  در فر بگذاريد به مدت ۴۰ دقيقه تا کاملا طلايي بشه يادتون نره که ظرف رو کمي چرب کنيد بعد با سس کچاب ميل کنيد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •