X
تبلیغات
آشپزی - خورشت قیمه

آموزش میوه آرایی

خورشت قیمه

مواد لازم


▪ گوشت مغز ران گوسفند
▪ لپه
▪ سیب زمینی
▪ زعفران سائیده شده
▪ ادویه
▪ لیمو عمانی
▪ رب گوجه فرنگی
▪ پیاز
▪ روغن
▪ نمک و فلفل

طرز تهیه

 
ـ لپه را از شب قبل شسته و خیس نمائید.
ـ گوشت را به قطعات ریز خرد کنید.
ـ لپه را در آبکش ریخته و روی آن آب بگیرید و بگذارید کاملا آب آن برود.
ـ لپه را با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
ـ پیاز را خلال ریز کرده و در روغن تفت دهید تا طلائی شود.
ـ گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه نمائید وتفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
ـ لپه را به گوشت اضافه نمائید.
ـ روی خورشت به مقدار لازم آب بریزد.
ـ لیمو عمانی را سوراخ کنید و در خورشت بیندازید.
ـ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و به خورشت اضافه نمائید تا اینکه خورشت شما خوش رنگ شود.
ـ نمک و ادویه و زعفران را به خورشت اضافه کنید حرارت را ملایم کنید.
ـ سیب زمینی را خلال نازک کرده و در روغن سرخ کنید.
ـ زمانی که خورشت جا افتاد می توانید مقداری از سیب زمینی سرخ شده را در خورشت ریخته و یک جوش بزند.

خورش ها و قلیه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •