آموزش میوه آرایی

خورشت آلو اسفناج

مواد لازم


▪ روغن مایع ۱۰۰ گرم
▪ پیاز یک عدد (۱۵۰ گرم)
▪ گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
▪ زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل نصف قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت یک بسته
▪ آب یک لیتر
▪ آلو ۲۵۰ گرم
▪ اسفناج ۵/۱ کیلوگرم
▪ نمک نصف قاشق چایخوری
▪ زعفران نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه


۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز ۵ دقیقه تفت دهید.
۳) زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
۴) چاشنی را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و یک ساعت حرارت دهید.
۶ ) آلو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید.
۷ ) اسفناج را شسته و به قطعات بسیار ریز خرد کرده و جداگانه تفت دهید.
۸ ) اسفناج و آلو را به گوشت اضافه کنید.
۹) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۱۰) زعفران را اضافه کنید.
۱۱) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

خورش ها و قلیه ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •