X
تبلیغات
آشپزی - کلمپه کرمان

آموزش میوه آرایی

کلمپه کرمان

مواد لازم:


روغن جامد  2 پیمانه
آرد سفید گندم  5 پیمانه
زرده تخم مرغ  2 عدد
شیر پاستوریزه  1 پیمانه
بیکینگ پودر  یک دوم قاشق چای خوری
کنجد  مقداری برای تزیین


طرز تهیه:

روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط کنید. زرده ی تخم مرغ ها  را با همزن بزنید. سپس همراه با شیر  و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید. در صورتی که خمیر شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود و به دست نچسبد. به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. در این فاصله، خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید، با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد قالب بزنید.

روی یکی از لایه ها به اندازه ی یک گردوی کوچک از مخلوط خرما (مواد لازم و طرز تهیه این مخلوط در زیر آمده است) قرار دهید . دایره ی دیگری از خمیر را روی آن قرار دهید. لبه های خمیر را به هم فشار دهید تا کاملاً به هم بچسبد و بادست خمیر را پیچ دهید و با مهر شیرینی پزی روی آن را نقش بزنید. کمی کنجد  روی آن بپاشید. شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی قرار داده و در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 20-15 دقیقه قرار دهید، تا پخته و کمی طلایی شود. سپس از فر خارج کنید.

مواد لازم برای مخلوط خرما:


خرما  500 گرم
روغن جامد  یک دوم پیمانه
گلاب  مقداری


طرز تهیه:

 خرما را پوست گرفته،هسته ی آن را جدا کنید و در غذا سازه پوره کنید. روغن و گلاب را نیز به خرما اضافه کنید. (گلاب به حدی باشد که مایه شل نشود)

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •