آموزش میوه آرایی

کیک سیب زمینی

مواد لازم:


سیب زمینی 700 گرم
تخم مرغ دو عدد
گوجه فرنگی ریز شده 3 قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
فلفل سبز خرد شده یک عدد
شیر 3 قاشق سوپ خوری
آرد سفید  مقداری
آرد سوخاری 40 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به مقدار لازم


طرز تهیه:

 سیب زمینی  ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت 20 تا 30 دقیقه به آن زمان پخت دهید. بعد از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر  و یک عدد تخم مرغ  زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگی،  پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

مقداری از مواد را برداشته،ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در آرد سوخاری بغلطانید. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن داغ قرار دهید،تا طلایی رنگ شوند.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •