آموزش میوه آرایی

بستنی

مواد لازم

 
▪ آب : دو فنجان
▪ شکر: یک فنجان
▪ آب لیمو ترش : نصف فنجان
▪ سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

طرز تهیه


▪ آب و شكر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
▪ آب لیمو ترش را اضافه می كنیم. سپس حدود یك ساعت در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.
▪ بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را نیز به آن اضافه می كنیم . دوباره به هم می زنیم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ریخته و در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد. در پایان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می كنیم.
▪ برای بهتر شدن طعم و ظاهر این بستنی می توانید از پره های پوست گرفته شده لیمو هم استفاده کنید.
▪ برای تزئئن نیز از کمی ژله لیمو و یک برش لیمو ترش می توانید کمک بگیرید.

انواع بستنی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •