آموزش میوه آرایی

شنبه نوزدهم مرداد 1387

لازانیا

مواد لازم


▪ لازانیا یک بسته
▪ سوسیس یا کالباس نیم کیلو
▪ گوشت چرخ کرده ربع کیلو
▪ پنیر پیتزا رنده شده سه بسته !
(می شه از پنیر ورقه ای هم استفاده کرد که خیلی بهتر و پرتر درمیاد) سه بسته !
قارچ دو پیمانه
▪ فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ
▪ پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ سس گوجه فرنگی به مقدار کافی
▪ کره ۱۰۰ گرم
▪ نمک و فلفل و آویشن بقدر کافی

طرز تهیه


سوسیس یا کالباس را ریز خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده کمی تفت می دهیم . کمی نمک و فلفل هم به آن ها می زنیم. گوشت چرخ کرده را هم با دارچین و نمک فلفل کمی تفت می دهیم. در ظرفی آب می ریزیم یک قاشق روغن و یک قاشق نمک به آب اضافه کرده می گذاریم بجوشد. لازانیا را داخل آب می ریزیم تا جوش آید و کاملا نرم شود ( زیاد له نشه ) بعد آنرا در صافی می ریزیم و روی آن را آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند. ته ظرف نسوز و مستطیل شکلی را چرب می کنیم ، یک ورقه لازانیا ته آن می چینیم یک لایه سس گوجه می ریزیم، مقداری از مایه ی گوشتی که قبلا آماده کرده ایم روی آن می ریزیم و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را می پاشیم و حالا کمی پنیر یا اگر پنیرمان ورقه ای است یک ردیف روی مایه می چینیم . یک ردیف دیگر خمیر لازانیا ، سس گوجه ، قارچ و فلفل دلمه ای و بقیه گوشت را روی آن می ریزیم و باز کمی پنیر رویش می پاشیم با چند ورقه خمیر لازانیا روی آن را می پوشانیم . توجه کنید که بعد از چیدن لازانیا حتماً اول یک لایه سس گوجه روی آن بریزید تا مواد حسابی به هم بچسبد. بعد بقیه ی مایه را روی خمیر لازانیا قرار دهید. دست آخر هم بقیه ی پنیر را رویش می پاشیم و کره را قطعه قطعه کرده روی آن قرار می دهیم و بعد هم آویشن را و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت نیم ساعت تا سه ربع ساعت داخل فر طبخ می نماییم تا روی آن طلایی شود.

انواع خوراک ماکارونی

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •