X
تبلیغات
آشپزی - خمیر پنکیک یا کرپ لطیف

آموزش میوه آرایی

خمیر پنکیک یا کرپ لطیف

طرز تهیه خمیر کرپ لطیف یا خمیر پنکیک - کتاب هنر آشپزی - رزا منتظمی - وبگاه گروه آشپزی

خمیر پنکیک یا کرپ لطیف

 

این خمیر مثل خمیر تابه ای به مصرف انواع غذاهای گوشتی و دسر و اردور می رسد و از خمیر تابه ای کمی ظریفتر و نازکتر تهیه میشود.

مواد لازم:

۱. تخم مرغ  ۵ عدد

۲. آرد  ۱۲۵ گرم(یک پیمانه)

۳. شیر  یک پیمانه

۴. کره آب شده نیم پیمانه

۵. عرق بهار نارنج  دو قاشق سوپخوری

۶. نمک  به مقدار کم

طرز تهیه:

۲ عدد از سفیده تخم مرغ ها را کنار می گذاریم و بقیه مواد را با عرق بهار نارنج مثل خمیر تابه ای مخلوط می کنیم . سفیده تخم مرغ را کنار گذاشته ایم خوب می زنیم تا کاملا سفید و سفت شود و آخر کار به مایه اضافه می کنیم و مثل پنکیک در تابه کوچک نان ها را آماده می کنیم.

لای این نان ها نیز می توان انواع گوشت و سبزی پخته و مربا قرار داد و پیچید و بهر طریق که میل داریم سرخ کرد و مصرف نمود.

ممکن است دو طرف این کرپ ها را سرخ کرد و کمی شکر روی آنها پاشید و روی هم قرار داد و سر میز صبحانه بجای نان با مربا و گوشت های سرد مصرف نمود.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •