آموزش میوه آرایی

جمعه هجدهم مرداد 1387

آش برنج و گشنیز

مواد لازم

برای ۴ نفر
▪ برنج ۱ پیمانه
▪ گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم
▪ عدس ۴/۱ پیمانه
▪ آب قلم ۲ لیوان
▪ نمک به میزان لازم
▪ ماست جهت سرو با غذا مقداری


طرز تهیه


ابتدا برنج را حدودا یک تا دو ساعت زودتر خیس می‌کنیم (بدون نمک). قلم را هم با کمی‌ نمک جداگانه می‌پزیم تا خوب پخته شود. بعد از اینکه قلم خوب پخته شد، آب آن را روی برنج ریخته و می‌گذاریم چند جوش بزند. پس از آن عدس، گشنیز خرد شده و مقداری نمک اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد. وقتی خوب لعاب‌دار شد برای سرو آماده است. سپس آن را در ظرف مورد نظر کشیده و هر کس بسته به ذائقه خودش می‌تواند به آن ماست یا آبغوره اضافه کند تا این آش، بیش از پیش باب‌طبعش شود.
متخصصان تغذیه معتقدند این آش در فصل سرما برای سرماخوردگی بسیار مفید است.

 آش ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •