X
تبلیغات
آشپزی - آش عدس

آموزش میوه آرایی

آش عدس

مواد لازم


▪ عدس ۱ پیمانه
▪ برنج ۲/۱ پیمانه
▪ پیاز ۲ عدد
▪ شلغم ۲ عدد
▪ گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
▪ سبزی آش (گشنیز، جعفری، اسفناج) ۳۰۰ گرم
▪ نعناع خشک به میزان لازم
▪ نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم،
▪ پیاز داغ ۲ ق س، ماست برای تزئین


طرز تهیه


ابتدا عدس و برنج را همراه پیاز خام خرد شده با ۳ پیمانه آب می پزیم بعد از پخت حبوبات؛ شلغم را پوست گرفته و خرد می کنیم و به آش اضافه کرده گوشت چرخ کرده را به همراه ۱ پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه ترکیب کرده از آن کوفته های قلقلی (سرگنجشکی) درست کرده در روغن تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم. بعد ازچند جوش سبزی آش را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم بعد از پخت کامل مواد آش را در ظرف کشیده و روی آن را با ماست، پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم
می توان چند تکه شلغم نیز برای روی آش گذاشت.

 آش ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •