آموزش میوه آرایی

شنبه بیست و پنجم آبان 1387

تزئين خورشتها

در اين جلسه تزئين خورشتها را آموزش مي دهيم. تزئين خورشتها متنوع است و به سليقه افراد بستگي دارد. همچنين براي تزئين بايد از موادي استفاده شود که با خورشت صرف شود. سؤال اينست که آيا براي تزئين خورشتها مي توان از ميوه جات استفاده کرد؟

 

 

مواد لازم براي تهيه و تزئين خورشت فسنجان :

گردو- زرشک – چيپس – گوشت مرغ

خورشت فسنجاني را که از مرغ تهيه شده است را داخل ظرفي مي ريزيم . سپس سينه هاي مرغ را برش زده و در اطراف ظرف کادربندي مي کنيم. گردوهايي را که در آب نمک جوشانده ايم را در چهار گوشه ظرف قرار مي دهيم، زرشک را نيز در چهار قسمت آن قرار مي دهيم، با چيپس يک گل رز درست کرده و داخل خورشت قرار مي دهيم . گل کلم را که به مدت يک ساعت در نمک و سرکه قرار داده ايم را روي چيپس مي گذاريم.

 

خورشت قيمه :

چيپس هايي را که بصورت گل رز درست کرده ايم را بصورت دايره دايره برش مي زنيم و داخل آب نمک و آب ليمو به مدت يک ساعت قرار مي دهيم سپس آنها را با خلال سيب زميني در داخل روغن سرخ مي کنيم و سپس داخل خورشت مي ريزيم. قارچ را با چاقوي برش زن بصورت ۷ و ۸ برش زده و داخل آنها را با خلال سيب زميني پر مي کنيم و آنها را داخل گلهاي رز که از چيپس هستند قرار مي دهيم.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •