آموزش میوه آرایی

کیک یزدی

مواد لازم

 
▪ آرد سفید ۲۲۵ گرم(۲ پیمانه)
▪ شکر ۲۰۰ گرم(۱ پیمانه)
▪ روغن ۱۵۰ گرم(۱ پیمانه سرخالی)
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
▪ پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
▪ وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ شیر یا ماست یک پیمانه سرخالی


طرز تهیه


تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم کمی بهم می زنیم بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب خارج می کنیم و باز هم آنرا خوب بهم می زنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و جوش شیرین و پکینگ پادر و وانیل را در شیر یا ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ می ریزیم و در آخر کار کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می نماییم و مایه را در قالبهای کوچکی که قبلا چرب کرده ایم می ریزیم و قالبها را در سینی فر می چینیم و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۳ ربع ساعت قرار می دهیم. نانها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم. ممکن است از قالبهای کوچک کاغذی که در شیرینی فروشیها موجود است استفاده کرد.

کیک ها 

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •