آموزش میوه آرایی

کیک دو رنگ

مواد لازم

برای 8 نفر
آرد 400 گرم(دو و سه چهارم پیمانه)
بیکینگ پودر 1 و 2/1  قاشق چایخوری
جوش شیرین 2/1 قاشق چایخوری
نمک 8/1 قاشق چایخوری
کره 200 گرم(1 پیمانه)
شکر ریز 300 گرم(1 و 2/1 پیمانه)
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد


طرز تهیه


ابتدا کف و دیواره ی قالب میانتهی به قطر 25 سانتیمتر را چرب کنید و آرد بپاشید. فر را پس از روشن کردن،روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.آرد،بیکینگ پودر،جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید.
ماست را در شیر حل کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
در کاسه بزرگی،کره ی نرم را با شکر و وانیل به مدت 2 دقیقه بزنید. اکنون تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار 1 دقیقه بزنید تا کاملا مخلوط شود.حالا مخلوط آرد و مخلوط شیر و ماست (باترمیلک) را متناوبا اضافه و کاملا قاتی کنید.یک سوم از مایه کیک را با سس شکلات مخلوط کنید و پس از ریختن باقیمانده آن در قالب،مایه شکلاتی را روی آن بریزید و بعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید،به مدت 1 ساعت بپزید.
بعد از پخته شدن کیک،آن را خنک کنید و در صورت دلخواه با پودر قند یا شکلات ذوب شده روی آن را تزئین کنید.


روش تهیه سس شکلات:


پودر کاکائو و یک قاشق شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.


مواد لازم برای باترمیلک:


شیر 1 پیمانه(250 میلی لیتر)
ماست شیرین 3 قاشق سوپخوری


مواد لازم برای سس شکلات


پودر کاکائو 1 و 2/1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
آب جوش 2 قاشق سوپخوری

کیک ها

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •