آموزش میوه آرایی

دوشنبه بیست و دوم مهر 1387

طرز تهیه لواشک

لواشک زردآلو |لواشک آلبالو |لواشک انار |لواشک سیب |لواشک آلو |لواشک زرشک |انواع لواشک

لواشک را از میوه های مختلف می توانید درست کنید و همینطور هم می توانید چند میوه را با هم مخلوط کرده و درست کنید. به این ترتیب که میوه را بعد از اینکه شستید می گذارید درون قابلمه ایی می جوشانید به نوع میوه ایی که استفاده می کنید مقدار اضافه کردن نمک فرق می کند. مثلاً لواشک آلو با لواشک انار مقدار نمکش فرق می کند ولی در هر صورت به ذائقه خودتان ارتباط دارد که چقدر نمک اضافه کنید. میوه ها را کاملاً پخته و می گذارید که له شوند بعد از درون صافی که کمی سوراخهایش درشت باشد رد می کنید زیرا باید گوشت میوه که له شده است از صافی رد شود.

البته در مورد میوه هایی مثل انار که دانه های ریزتری دارد باید صافی طوری باشد که دانه ها از آن رد نشود. بعد درون ظر مورد نظر سلفون پهن می کنید و از مایع لواشک به قطر 5/1 سانتی متر درون ظرف روی سلفون می ریزید ظرف را کمی تکان تکان می دهید که مایع درون ظرف کاملاً یکسان پخش شود. بعد سلفون دیگری را روی آن کشیده و می گذارید در آفتاب تا کاملاً خشک شود.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •