X
تبلیغات
آشپزی - رب گوجه فرنگی

آموزش میوه آرایی

رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگي‌ها را مي‌شوييم. از ماشين يا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگي رد كرده طوري‌كه پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگي را در ظرف بزرگي مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا بجوشد و مايه غليظ شود. در جوش‌هاي آخر به اندازه كافي به آن نمك مي‌زنيم . پس از آنكه رب كاملاً غليظ شد از روي حرارت رب را بر مي‌داريم و مي‌گذاريم سرد شود. سپس رب را داخل شيشه مي‌ريزيم و درب شيشه را مي‌بنديم و در جاي خنك قرار مي‌دهيم. بهترين طريق براي تهيه رب گوجه فرنگي پختن آن است. ربهايي كه در آفتاب تهيه مي‌شوند مزه ترشيدگي پيدا مي‌كند و در هواي آزاد با مواد خارجي آلوده مي‌شوند. حرارت زير رب نبايد زياد باشد. رب را بايد مرتب هم بزنيم تا ته نگيرد.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •