آموزش میوه آرایی

خوراک سیرابی

مواد لازم:
سیرابی گوسفند =یک عدد
پیاز= یک عدد
سیر =دو حبه
سیب زمینی متوسط 3= عدد
لوبیا چیتی =نیم پیمانه
نمک و ادویه و زردچوبه =به میزان کافی
روغن مخصوص سرخ کردن=به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی =دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
سیرابی را به خوبی می شوئیم و روی آنراچاقو میکشیم تا کاملاً تمیز شود. سپس با پیاز و سیر و کمی ادویه و زردچوبه می گذاریم کاملاً بپزد تا به راحتی قابل خوردن باشد و در آخر پخت حدود 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب داشته باشد. لوبیا چیتی را هم می گذاریم تا کاملاً بپزد و در نهایت یک قاشق آب داشته باشد.
سپس سیب زمینی ها را به صورت کبریتی خرد کرده و سرخ می کنیم، رب را هم جداگانه کمی تفت می دهیم.
به سیب زمینی ها ادویه و نمک و زردچوبه اضافه کرده و کمی آنها را با سیب زمینی سرخ شده تفت میدهیم.سپس سیرابی پخته شده و رب را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
این غذا علاوه بر اینکه خواص سیرابی را دارا می باشد اصلاًبوی بد سیرابی را ندارد.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •