آموزش میوه آرایی

چهارشنبه هفدهم مهر 1387

خوراک هویج و گوشت آب پز

به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

مواد لازم :

سیب زمینی ۱۷۵ گرم
هویج ۲۲۵ گرم
پیاز یکچهارم عدد
گوشت گاو ۱۷۵ گرم
آب یکچهارم پیمانه / ۳۰۰ میلی لیتر
ادویه به مقدار لازم

طرز تهیه
1-  فر را با درجه 180 سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید، سیب زمینی ، پیاز و هویج را خرد کرده ، در ظرف مخصوص فر بریزید .
2-  گوشت را بشویید ، چربی آن را جدا کنید و با یک چاقوی تیز ، آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید .
3-  گوشت ، آب و ادویه را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید . در ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 5/1 ساعت داخل فر بپزد ، تا گوشت ترد شده  ،و سبزیجات نرم شوند .
4-  ان مواد را پس از پخت ، در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست در آیند . سپس با قاشق ، مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
5- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر  در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .

* می توان آن را در فریزر نگه داری کرد

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •