آموزش میوه آرایی

چهارشنبه شانزدهم مرداد 1387

عدس پلو با سس مرغ

مواد لازم


▪ برنج نیم کیلو
▪ سینه مرغ ۲ عدد
▪ عدس ۳۰۰ گرم
▪ پیاز ۱ عدد
▪ خلال بادام ۱۰۰ گرم
▪ روغن مایع ۴۰۰ گرم
▪ فلفل دلمه ۱ عدد
▪ نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم


طرز تهیه


ابتدا برنج را با نمک خیس کرده سپس آب را جوش کرده ۰ عدس را می پزیم ۰ وقتی آب جوش آمد برنج را در آب و عدس را همین طور در آب می ریزیم تا پخته شود ۰ و می گذاریم دم بکشد ۰ یک عدد پیاز را برای سس مرغ خلالی خرد می کنیم و سینه مرغ را ریز ریز می کنیم و با پیاز تفت می دهیم ۰ فلفل دلمه را خرد می کنیم و همراه سینه مرغ داخل پیاز می ریزیم و بعد داخل برنج ریخته و می گذاریم دم بکشد ۰ خلال بادام برای تزئین ۰

انواع پلو و چلو

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •