آموزش میوه آرایی

کروکت سیب زمینی

مواد لازم
سیب زمینی پخته ی پوست کنده ۳ عدد متوسط
کوکتل مرغ یا گوشت به سلیقه خودتان ۴ و ۵ تایی
تخم مرغ یک عدد-آرد سوخاری-روغن-نمک و فلفل و زردچوبه


مواد لازم برای سس
گوجه فرنگی دو عدد
نخود سبز پخته و ذرت پخته از هر کدام نصف پیمانه
نمک و فلفل
کوکتل ها رو به چهار قسمت ببرید و توی روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
سیب زمینی رو رنده کرده و با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید. (اگه مایه ی یه دست اومده شل بود کمی آرد اضافه کنید)یه گلوله گوچیک از مایه بردارید و تو دستتون باز کنید. یه دونه کوکتل بذارید توش.از اطرافش جمعش کنید طوری که کوکتل توی مایه بمونه.کروکت ها رو توی آرد سوخاری بغلطونید تا از همه طرف به آرد سوخاری آغشته بشن. و بعد اونا رو یک ساعت تو یخچال بذارید.روغن توی ماهیتابه داغ کنید و کروکت ها رو روی شعله ملایم از همه طرف سرخ کنید.
روغن تو ماهیتابه بریزید و داغ کنید. گوجه فرنگی ها رو پوست کنده و خورد کرده و توی روغن تفت بدین. نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی هم بزنید. نخود سبز و ذرت رو اضافه کرده و شعله ی گاز رو خاموش کنید. سس رو روی کروکت ها بریزید

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •