آموزش میوه آرایی

شنبه سیزدهم مهر 1387

خورش آلو

مواد لازم:
700 گرم مرغ
150 گرم (1 ليوان) آلوي خشك
4ـ3 قاشق غذاخوري لپه
2 قاشق غذاخوري پياز سرخ كرده
2 قاشق غذاخوري شكر
1 قاشق مرباخوري رب گوجه فرنگي
1 قاشق چايخوري  زعفران ساييده 
به مقدار كافي  نمك و آبليمو 
 
 طرز تهیه :
لپه و آلو را جداگانه 2 الي 3 ساعت قبل خيس مي كنيم. مرغ را خرد كرده و با چاقو سوراخهايي در آن ايجاد مي كنيم و آنرا به همراه كمي نمك، پياز سرخ كرده،‌ لپه و 1 ليوان آب در ظرف گودي قرار مي دهيم سپس ظرف را با درپوش به مدت 12ـ10 دقيقه قدرت 100% حرارت مي دهيم تا مواد نيم پز شود. آلو را با آبش در خورش مي ريزيم و مجدداً ظرف را با درپوش به مدت 20ـ18 دقيقه قدرت 80% حرارت مي دهيم تا همه مواد پخته شود. در اين فاصله يكبار غذا را هم مي زنيم. 5 دقيقه مانده به اتمام زمان پخت رب، شكر و زعفران اضافه مي شود.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •