آموزش میوه آرایی

چهارشنبه سی ام آذر 1390

انواع کرم و ژله - مربا و مارمالادها - کمپوت ها

 

مربا

ـــــــ

مربا خیار سبز

مربا پوست گریپ فروت

مربا آلو

مربای هویج و خیار

مربای گل گاو زبان

دسر ژلاتينی آلبالو

مربای زنجبیلی

مربای گريپ فورت

مربای سيب درسته

مربا چغندر

مربا ترب سفيد

مرباي پرتقال نصف شده

مربا گل محمدی

مربای کدو تنبل

 مربای كامگوات

تهیه مربا

مربای سیب

مربای پوست پسته

گل‌های خوشمزه

مربای کیوی

مربای به

مربای هویج

مربای پوست پرتقال

مربای توت فرنگی

مربای خیار

مربای آلبالو

مربا و مارمالاد بهتری بپزیم

مربای زرشک

مربای زرد آلو

مربای لیمو ترش

مربای هلو

مربای هویج فرنگی

مربای گل قند

مربای تمشک

مربای شقاقل

مربای انجیر

مربای پرتقال درسته

مربای بادمجان

مربای پوست خربزه

مربای سیب گلاب

مربای بالنگ

نکاتی برای انواع مرباها

مربای گیلاس

مربای بهار نارنج

مربای زغال اخته

مربای گردو

مربای قیسی

مربای پسته تازه

مربای پوست گریپ فروت

مربای گلابی

  

کمپوت

ــــــــــــ

کمپوت هلو

 کمپوت گلابی

نكاتی‌ در مورد كمپوت‌ها

کمپوت گوجه‌سبز

کمپوت موز

کمپوت زرد آلو

کمپوت گیلاس

کمپوت سیب

کمپوت انجیر

 

مارمالاد

ـــــــــــــــ

مارمالاد کیوی با پودر ژلاتين

مارمالاد

مارمالاد خرمالو 

مارمالاد بلوری انگور

چند نکته در مورد پخت مارمالاد

مارمالاد کیوی

مارمالاد توت فرنگی

مارمالاد پرتقال

 

کرم و ژله

ـــــــــــــــــ

باواروای آناناس

پودینگ میوه

ژله گازدار

ژله بی رنگ

کارامل و ژله با میوه

ژله مرغ و کالباس

کرم با واریای وانیلی

ژله کاور

ژله میوه 2

کرم شاتوت و موز

کرم قهوه

پاستيل ژله ای

فروماژ پرتقال

کرم نارگیلی

کرم زرد آلو

كرم ژله

دسر محلی با پرتغال

باور با لیمو

آلورا چینی

خمیر فوندانت

دسر تنگ ماهی

کرم دورنگ باواريا

ژله خامه ای

دسر آلبالو

 پودینگ کدو حلوایی

 پودینگ شکلات و نان

کرم کارامل

ژله‌ای انار

کرم پاتیسیر

کرم کارامل پرتقالی

کرم کاستارد و ژله

چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها

ژله در خربزه سبدی شکل

کرم هلو و موز

کرم شوکولاتی ساده

ژله ساده

ژله دو رنگ

ژله‌ بلوری‌

ژله سیب و نعنا

ژله میوه

ژله توت فرنگی

فروماژ

کرم لیوانی سه رنگ

کرم موز

کرم طالبی

کرم آناناس

کرم باواریای وانیلی و کاکائویی

نکات مهم برای تهیه کرم

دسر ژله با ميوه

ژله طبیعی

کرم دو رنگ



نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •