آموزش میوه آرایی

چهارشنبه بیستم شهریور 1387

سه اردور بادنجان

اردور بادنجان ۱

مواد لازم :   

بادمجان  150 گرم
روغن زيتون  100 گرم
سس سفيد  150 گرم
پنير پارميسان  150 گرم
كالباس  150 گرم
جعفري ساطوري شده  150 گرم
گوجه فرنگي  150 گرم

طرز تهيه :

داخل سس سفيد را كمي پنير رنده شده گروير يا هلندي ميريزيم , كالباس را خرد ميكنيم و داخل سس ميريزيم و روي بادنجان يا كدو سرخ شده را از اين مايه مي ريزيم و كمي پنير روي آن ميپاشيم و چند دقيقه در فر ميگذاريم , بعد بادنجان ها را در ديس مي چينيم و روي آن كمي جعفري خرد شده و يكي دو حلقه گوجه فرنگي قرار ميدهيم .

اردور بادنجان ۲

مواد لازم :   

بادمجان  6 عدد
گوجه فرنگي  5 عدد
جعفري ساطوري شده  3 قاشق سوپخوري
كالباس  150 گرم
پنير گروير  150 گرم
روغن زيتون  200 گرم
قارچ كنسرو شده  1 فنجان

طرز تهيه :

سر بادنجانها را ميگيريم بدون آنكه پوست آنها را بكنيم و از وسط نصف ميكنيم و داخل بادنجانها را كمي خالي ميكنيم و كمي نمك ميپاشيم و بعد روغن زيتون را در ظرفي مي ريزيم و روي آتش ميگذاريم و دو طرف بادنجانها را در روغن كمي سرخ ميكنيم و بطوري كه پخته شود ولي له نگردد , آنگاه ژامبون يا كالباس را ريز خرد ميكنيم و روي گوجه فرنگي ها را آب جوش ميريزيم و پوست آنها را ميگيريم و گوشت گوجه فرنگي ها را ريز خرد ميكنيم و پنير را رنده مي نمائيم و كالباس خرد شده و پنير رنده شده و قارچ سرخ شده خرد كرده و گوجه فرنگي ها را با كمي نمك و فلفل و جعفري خرد شده مخلوط ميكنيم و داخل بادنجانها را با اين مايه پر ميكنيم , بعد ته ظرف نسوز متناسبي را كمي چرب ميكنيم و بادنجانها را در آن مي چينيم و ظرف را روي آخرين پنجره بطرف بالاي فر قرار ميدهيم و حرارت را به 350 درجه ميرسانيم و 20 دقيقه تا نيم ساعت ميگذاريم در فر بماند اردور را با همان ظرف سر ميز ميبريم .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست

اردور بانجان ۳

مواد لازم :   

بادمجان  8 عدد
سير  0.5 عدد
كالباس  250 گرم
آب گوشت  1 فنجان
قارچ كنسرو شده  500 گرم
نان سفيد  2 عدد
كره  100 گرم
جعفري ساطوري شده  3 قاشق سوپخوري
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه :

كره را در ظرفي مي ريزيم و روي آتش ملايم ميگذاريم , آب كه شد سير را خوب نرم ميكوبيم و داخل كره ميريزيم كمي آنرا بهم ميزنيم , بعد كالباس را ريز خرد ميكنيم و داخل سير سرخ كرده ميريزيم و قارچ را ميز ريز خرد ميكنيم و ميشوئيم و در دست فشار ميدهيم كه آب آن گرفته شود و بعد آنرا داخل كالباس و سير ميريزيم و ميگذاريم بجوشد تا آب قارچ كاملا كشيده شود , بعد يك ليوان آب گوشت را ميريزيم و نصف مغز نان سفيد را داخل مايه اضافه ميكنيم و فلفل و نمك ميزنيم بعد مايه را خوب بهم ميزنيم تا تمام مواد با هم كاملا مخلوط شود , نصف جعفري خرد كرده را نيز داخل مايه ميريزيم بايد تمام مواد مخلوط و غليظ شود , بعد از روي آتش بر ميداريم آنگاه بادنجانها را پوست كنده به دو نيم ميكنيم ( توضيح آنكه بادنجانها را نبايد از طول بريد بلكه از قطر به دو نيم كرد ) بعد ميان بادنجانها را كمي خالي ميكنيم و دو طرف بادنجان را در روغن با حرارت ملايم سرخ ميكنيم ( روغن براي سرخ كردن بادنجان اضافه بر صد گرم سابق الذكر است ) ميان بادنجانها را از مايه قارچ و كالباس پر ميكنيم و با پشت قاشق روي مايه را صاف ميكنيم , كمي نان خشك كوبيده يا بقيه مغز نان سفيد خرد شده را روي بادنجانها ميپاشيم . كمي كره يا روغن آب مرده روي بادنجانها ميدهيم و بادنجانها را در ظرف نسوزي مي چينيم , چند دقيقه در فر ملايم مي گذاريم بعد ظرف را بيرون مي آوريم و كمي جعفري خرد كرده روي بادنجانها ميپاشيم و با يكي دو حلقه گوجه فرنگي روي آنرا تزيين ميكنيم و با همان ظرف نسوز سر ميز غذا ميبريم ممكن است داخل گوجه فرنگي يا كدو را از اين مايه پر كنيم اين اردو را با سس گوجه فرنگي هم ميتوان مصرف كرد . ( در صورت مثرف كنسرو قارچ به سرخ كردن احتياج نيست )‌
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين اردور براي 4 تا 6 نفر کافيست

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •