آموزش میوه آرایی

دوشنبه هجدهم شهریور 1387

سوفله بادنجان

مواد لازم :   

پنير گروير  150 گرم
زرده تخم مرغ  6 عدد
سفيده تخم مرغ  8 عدد
سس مايونز  2 فنجان
بادمجان  5 عدد
روغن  5 قاشق سوپخوري
فلفل  قدري
نمك  قدري

طرز تهيه :

فر را قبلا با حرارت 400 درجه گرم ميکنيم بادنجان سرخ و خرد شده به مقدار 2.5 فنجان و قارچ و هويج را ريز خرد ميکنيم بعد زرده تخم مرغ را با کمي نمک خوب ميزنيم و ته ظرف نسوز متناسب با مايه را چرب ميکنيم و کمي پنير رنده شده داخل ظرف مي پاشيم سپس زرده تخم مرغ را با سس سفيد مخلوط و بادنجان سرخ و خرد شده و آماده شده را باين مايه اضافه ميکنيم و سفيده تخم مرغ را جداگانه آنقدر ميزنيم که از تخم مرغ زني نريزد و مايه را با سفيده مخلوط ميکنيم و در ظرف اماده شده ميريزيم ، بايد سر ظرف يک تا دو سه سانتيمتر خالي بماند آنگاه بقيه پنير رنده شده را روي سوفله مي پاشيم .
در ظرف يا سيني فر کمي آب ميريزيم و ظرف سوفله را در آن قرار ميدهيم و کف فر ميگذاريم و حرارت را روي 350 درجه تنظيم ميکنيم . سوفله يک ساعت بايد در فر بماند در اين مدت بهيچوجه در فر را باز نميکنيم . سوفله بايد بالا بيايد و پف کند و روي آن کاملا طلائي شود و بلافاصله بعد از پختن نيز بايد خورده شود.
ممکن است ظرف سوفله را مستقيما کف فر قرار داد ولي سوفله اگر در ظرف آب قرار بگيرد لطيف تر ميشود. سوفله را ميتوان با يکي از سبزيهاي فوق تهيه کرد.

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •