X
تبلیغات
آشپزی - كاچي

آموزش میوه آرایی

كاچي

مواد لازم :   

آرد سفيد  500 گرم
روغن  500 گرم
شكر  1000 گرم
زعفران  4.7 گرم
آب  12 فنجان
گلاب  0.5 فنجان

 طرز تهيه :

مانند حلوا آرد را سرخ ميكنيم و شكر را با 10 تا 12 ليوان آب مي جوشانيم تا شكر آب شود ، شربت را از صافي رد ميكنيم و زعفران حل شده در آب جوش را با شربت مخلوط ميكنيم و حرارت آرد سرخ شده را ملايم ميكنيم و بعد شربت آماده شده را بتدريج داخل آرد سرخ شده مي ريزيم و مرتب بهم ميزنيم تا ارد كاملا صاف شود ، بعد كاچي را ميگذاريم آهسته بجوشد و به روغن بيافتد در صورتيكه مايه كمي غليظ شود مختصري آب به آن اضافه ميكنيم ( توضيح آنكه آرد كاچي را بايد كمي كمتر از حلوا سرخ كرد و كافي است كه رنگ آن طلائي شود و نيز كاچي را با آرد برنج هم ميتوان تهيه نمود و كافي است كه بجاي آرد گندم آرد برنج مصرف كنيم ) .
در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4 تا 6 نفر کافيست

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •