آموزش میوه آرایی

یکشنبه هفدهم شهریور 1387

کاستر

● مواد لازم:
▪ پودر کاستر (آناناس) ۴ قاشق غذا خوری
▪ شیر ۸ پیمانه
▪ شکر ۷ قاشق غذاخوری(در صورت کممزه بودن بیشتر میزنیم)
▪ زعفران آبگرفته ۲/۱ قاشق غذاخوری
▪ شکلات تخته ای برای تزئین
● طرز تهیه:
پودر کاستر را همراه شکر و شیرخوب مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم. آنقدر هم میزنیم تا خوب سفت شود و زعفــران را به آن اضافه میکنیم باید مواظب باشیم که ته نگیــرد زیرا سریعاً می­سوزد.
حرارت را کم میکنیم به طور مداوم هم میزنیم. وقتی خوب سفت شد در یک ظرف برای نمونه ۱ قاشق ریخته و در یخچال قرار میدهیم اگر بعد از ۵ دقیقه از ظرف جدا شد آماده است.
اگر مواد را در ظرف ریختیم و شل بود بطوریکه خود را نگرفت میتوانیم دوباره آن را بجوشانیم و در ظرف بریزیم و با شکلات تختهای آبشده همراه با روغن، روی ظرفهای کاستر بدهیم.
نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •