X
تبلیغات
آشپزی - دسر خربزه

آموزش میوه آرایی

دسر خربزه

● مواد لازم:
▪ خربزه متوسط مشهدی ۱ عدد
▪ ژله قرمز ۲ عدد
▪ آب سرد ۲ لیوان سرخالی
▪ آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
▪ خامه زده شده برای تزئین ۵۰ گرم
▪ پودر شکر ۱ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
خربــزه زرد رنگ را تمیز میشوئیــم و پوست آن را یک راه در میان میگیریم (یعنی یک راه پوست می­گیریم و یک راه را نمیگیریم) بعد سر خربزه را کمی میبریم و تخمهای داخل آن را به آرامی بطوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی میکنیم و ۲ بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت بصورت حلقهحلقه میبریم و روی ژلهها پودر قند و خامه فرم گرفته را ریخته و تزئین میکنیم.
نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •