آموزش میوه آرایی

چهارشنبه سیزدهم شهریور 1387

رولت گوشت

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده گوساله=۵۰۰ گرم
▪ پیاز=۲ عدد
▪ تخم مرغ آبپز=۳ عدد
▪ نمک و فلفل=بمقدار لازم
▪ شیر=نصف لیوان
▪ نان تست=۲ عدد
▪ آب=۲ لیوان
▪ تخم مرغ خام=۲ عدد
▪ گردو=بمیزان لازم
▪ زرشک=بمیزان لازم
▪ رب گجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
▪ جعفری و گشنیز=از هرکدام ۴ قاشق غذاخوری
▪ مغز پسته=۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
۱) پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم. پیاز سرخ شده را به گوشت اضافه می کنیم.
۲) نان تست را در شیر خیس کرده تا تا نرم شود.سپس خوب آن را فشار می دهیم تا شیر اضافی آن گرفته شود.نان را به گوشت اضافه می کنیم.
۳) ۲ قاشق پیازداغ،نمک و فلفل،۲ عدد زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز می دهیم.
۴) گوشت را روی یک کیسه نایلونی پهن کرده و روی آن را با وردنه صاف می کنیم و به شکل مستطیل باز می کنیم طوریکه قطر آن بیشتر از یک سانتیمتر نباشد.
۵) زرشک،گردوی خرد شده،پیاز داغ،جعفری و گشنیز خرد شده،خلال پسته و تخم مرغ آبپز که هر کدام را به ۴ قسمت تقسیم کرده ایم روی گوشت می ریزیم بطوریکه تمام سطح گوشت را بپوشاند.
۶) گوشت را کمک نایلون گلوله کرده بطوریکه دور مواد را خوب بپوشاند و بصورت یک مستطیل بلند درآید.
۶) سفیده تخم مرغ را خوب می زنیم و با یک برس روی سطح رولت می کشیم.
۷) رولت را در ماهیتابه که کمی روغن ریخته ایم می گذاریم تا یک طرف آن سرخ شود و طرف دیگر آن را با کفگیر برگردانده و سرخ می کنیم.
۸ ) یک قاشق پیازداغ را در ماهیتابه ریخته و همراه سس گوجه فرنگی تفت می دهیم. آب را هم اضافه می کنیم.سپس در ماهیتابه را می بندیم تا مغز گوشت پخته شود.
نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •