آموزش میوه آرایی

شیرینی فانتزی دورنگ

شرح حال این غذا:
مواد لازم:
کره یا روغن جامد نصف پیمانه
وانیل ربع قاشق چایخوری
پودر قند نصف پیمانه
پودر شکر کمی
پودر کاکائو یک قاشق چایخوری
تخم‌مرغ یک عدد
آرد به مقدار کافی
دستور تهیه: کره را در ظرف ریخته و پودر قند را به آن اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم احتیاجی به همزن برقی نیست ولی می‌توان از درجه یک (کند) همزن استفاده کنیم. و بعد تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم و نوک انگشتان مخلوط می‌کنیم سپس کم کم آرد را اضافه کرده قبل از اینکه تمام آرد را اضافه کنیم مقداری از خمیر را با پودر کاکائو مخلوط کرده و سپس آرد را تا حدی اضافه می‌کنیم که به دست نچسپد و بعد دست را با آرد آغشته کرده و ظرفی را که می‌خواهیم در فر قراردهیم روغن زده و با خمیر گلوله‌های کوچک درست کرده و یک درمیان کرم و قهوه ای کنار هم گذاشته به شکل دایره‌ای در ظرف چیده و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه می‌گذاریم.
نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •