آموزش میوه آرایی

سوسیس با روکش خمیر

● مواد لازم:(برای ۴ نفر)
▪ سوسیس كوكتل: ۱۲ عدد
▪ پنیر ورقه ای گودا: ۴ ورق(۱۶۰ گرم)
▪ آرد سفید گندم: ۴۰ گرم
▪ زرده تخم مرغ: ۱ عدد
▪ زعفران حل شده: به مقدار لازم
● مواد لازم برای تهیه خمیر:
▪ آرد سفید گندم: ۱۵۰ گرم
▪ بیكینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
▪ روغن مایع: ۵ قاشق سوپخوری
▪ شیر پاستوریزه: ۸۰ گرم
▪ نمك: ۲/۱قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
▪ طرز تهیه خمیر:
بیكینگ پودر و نمك را در شیر حل كرده ، روغن مایع را به آن اضافه نمایید. سپس آرد را به تدریج اضافه كنید تا به صورت خمیر صاف و یكدستی در آید. اگر خمیر به دست می چسبد،كمی ارد اضافه كنید تا چسبندگی آن از بین برود. خمیر را در كیسه نایلونی به مدت۱۵-۱۰ دقیقه قرار دهید.
▪ طرز تهیه سوسیس:
ابتدا سوسیس را از پهلو برش داده، پنیر را داخل برش قرار دهید و در آرد بغلطانید. سپس روی سطح صافی كه كمی آرد پاشیده اید، خمیر را با وردنه باز كنید . به وسیله رولت خمیر بر خمیر را به صورت چهارگوش ببرید، لبه های آن را آب بزنیدو با دقت دور سوسیس ها را طوری بپیچید كه كاملا" پوشانده شوند. با قلم مو از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران روی خمیر بمالید. روی هر رول ۳ برش ایجاد كنید. سوسیس ها را در سینی فر چرب شده بچینید و در فری كه از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده در طبقه وسط به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی خمیرها كاملا" طلایی شود.
▪ نكته: به جای سوسیس معمولی و پنیر گودا می توان از سوسیس پنیردار استفاده كرد.
نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •