آموزش میوه آرایی

شنبه نهم شهریور 1387

شیرینی خانگی

● مواد لازم:
▪ آرد: ۴ استکان
▪ روغن: یک لیوان سرخالی
▪ شکر: یک‌دوم لیوان
▪ وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری
▪ بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ تخم‌مرغ: ۴ عدد
▪ شکر: یک لیوان
▪ آب: یک لیوان
▪ عرق بهار نارنج: یک‌دوم لیوان
▪ پودر پسته: کمی برای تزئین.
● طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر را ۸ دقیقه با همزن دستی می‌زنیم بعد کم کم روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می‌زنیم. سپس مخلوط کرده و کم کم به مایه اضافه می‌کنیم و خیلی کم در حد مخلوط شدن بصورت دورانی به هم می‌زنیم تا پف کند بعد مایه را داخل ظرفی که آن را چرب کرده‌ایم می‌ریزیم و روی آن را صاف می‌کنیم و آن را در فر گذاشته تا به مدت یک ربع با حرارت ۱۶۰ سانتیگراد می‌پزیم.برای تهیه شربت یک لیوان شکر و یک‌دوم لیوان عرق بهار نارنج و یک لیوان آب را روی گاز می‌گذاریم تا جوش بیاید. پس از آن که کیک پخته شد تا زمانی که هنوز گرم می‌باشد آن را بریده و شربت را به فاصله ۳ تا ۴ ساعت بعد از بار اول می‌ریزیم تا خمیر نشود و سپس روی آن را با پودر پسته تزئین می‌کنیم
نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •