آموزش میوه آرایی

شیرینی قطاب

مواد لازم برای خمیر قطاب:
▪ زرده تخم مرغ دو عدد
▪ ماست نصف پیمانه (۱۰۰گرم)
▪ روغن نصف پیمانه (۱۰۰ گرم)
▪ پیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
▪ آرد به اندازه ایکه خمیر بدست نچسبد ( حدود ۱۵۰ گرم)
● مواد لازم برای داخل قطاب:
▪ بادام پوست گرفته و چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پودر قند ۱۲۰ گرم
▪ هل کوبیده نرم یک قاشق سوپخوری

قطاب


طرز تهیه خمیر قطاب:
زرده تخم مرغ و ماست و روغن و پیکینگ پودر را مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر بصورتی در بیاد که بدست نچسبد ولی زیاد هم سفت و بدون کشش نشود. خمیر را مدت ۲ ساعت میگذاریم تا ور بیاید.
طرز تهیه قطاب:
بادام و پودر قند و هل را مخلوط می کنیم و از خمیر گلوله ای به اندازه یک پرتقال بر می داریم , کمی آرد روی میز می پاشیم و خمیر را با وردنه به قطر تقریباً نیم سانت باز می کنیم و با دهانه استکان دایره هایی می بریم و در وسط هر دایره از مخلوط بادام و هل و پودر قند می گذاریم و خمیر را روی هم می آوریم و اطراف آن را بهم می چسبانیم و چین میدهیم. قطاب ها را به اینصورت آماده می کنیم .
قطاب ها را می توانیم در روغن سرخ کنیم و یا داخل فر بگذاریم. برای سرخ کردن قطاب ها باید در ظرف گودی روغن فراوان داغ کنیم و قطاب ها را داخل آن سرخ کنیم.
این قطاب ها داخل فر درست شده با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت. بعد از سرد شدن قطاب ها را در پودر قند می غلتانینم.
قطاب هایی که داخل فر درست می شود رژیمی هستند

نوشته شده توسط گروه آشپزی در |  لینک ثابت   •